Bexit och transaktioner

Det har hänt mycket sedan Brexit och jag kan att jag tyckte det var ganska svettigt i måndags att se innehavet backa med cirka 9 %. Sämst gick det för Volvo som backade med 15 %. Bäst gick det för Garo som bara backade någon procent.

Under fredagen när svenska börsen var stängd handlade jag Sydbank & Jyske bank på Danska börsen. Jag köpte även Rolls Royce Holdings plc då pundet försvagades, vilket kommer ge en positiv effekt för RR.

Måndagen bestod av handel på svenska börsen. Det blev endast ett avslut som hamnade på Kopparberg. Sedan måndagens fall har kurserna återhämtat sig en del, och jag har positivt resultat från Kopparberg och Rolls Roys.

Under dagen gjorde jag även ett avslut i Saltängen Property Invest då kontraktet med ICA Fastigheter löper ut 2020. Hela bolaget bygger kring dem affären så jag kände att jag är nöjd med utdelningarna jag har haft under tiden jag ägt aktierna. Jag tror såklart att avtalet kommer att förnyas, men jag behöver få loss kapital för omlokalisering av portföljen. Summa av kardemumma, här ser ni mina transaktioner:

Leave a Comment